Nieuwsmededelingen VVE Pompenburcht

Nummer: 14 januari 2011


Mededeling(en)

Aankondiging jaarvergadering: Onze Algemene Leden Vergadering wordt gehouden in de bridgesociëteit aan de Lombardkade op woensdag 6 april a.s. Agendapunten kunt u tot 1 maart inbrengen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De jaarstukken ontvangt u zoals gebruikelijk van Woonplus, en ook de jaarlijkse machtigings-ophaal-ronde zal weer georganiseerd worden.

Oproep nieuwe bestuursleden: Anneke, Mascha en Therese zijn herkiesbaar op de komende algemene ledenvergadering. Het vorig jaar toegetreden bestuurslid Linda heeft na korte tijd het bestuur weer verlaten. Ons actieve driekoppige bestuur is echter te klein om de belangen van alle bewoners goed te kunnen behartigen. We zijn dan ook dringend op zoek naar adequate aanvulling van het team. Iemand met technische inbreng is erg wenselijk, maar ook algemeen bestuurlijke en/of secretariële ervaring is zeer welkom!
Hoeveel tijd kost het:
- 1x per maand vergaderen we 1,5 uur en verdelen we de openstaande acties
- minimaal 1 uur per week aan de opvolging en uitvoering van de acties
- de maand voor de jaarvergadering vereist extra voorbereidingstijd van de vergadering

Oproep helpende handen: We hebben behoefte aan nog meer helpende handen (we hebben er gelukkig al vele), in de vorm van "vrienden van de VvE". Betrokkenheid bij het sneeuwvrij maken van de toegangen tot ons gebouw, het lopen van machtigingen ophaalrondjes, lampenrondjes, actieve aanwezigheid bij zaterdag-ochtend-klussen-acties, het signaleren en opvolgen van gebreken zoals kapotte liften of garage-deuren en overige hand-en spandiensten zijn natuurlijk in ons aller belang. We horen graag van je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aandeel in het reservefond wordt belast in Box 3: Nieuwe wetgeving ziet het aandeel in het reserve-fonds van de VvE als vermogen van de individuele eigenaar. Het behoort opgegeven te worden in Box 3. Binnenkort ontvangt iedere eigenaar een uitdraai van Woonplus met zijn/haar aandeel (naar rato van de verdeelsleutel in appartementsrechten) in het reservefond. Deze opgave kunt u gebruiken bij de belasting-aangifte. Voor meer informatie: http://www.belastingaangifteplaats.com/belasting-nieuws/530-aandeel-in-reservefonds-vereniging-van-eigenaren-hoort-tot-heffingsgrondslag-box-3.html

VVE bestuur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is verboden te roken in de algemene ruimtes van dit gebouw.